Service & Contact

Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van Lubo Fasteners? Test het nu zelf. Vraag een gratis sample pakket aan in de gewenste DIN-maat. Heb je een andere vraag? Wij horen het graag!

Adres

Het Rip 9, 4493 RL Kamperland
Zeeland, The Netherlands

Plan route

Distributeurs

Onze distributeurs kunnen een ruim assortiment Lubo Fasteners uit voorraad leveren. Ben je benieuwd waar onze slimme toepassing verkrijgbaar is?

Vragen?

Stel ze gerust!

Heeft u vragen over de unieke werking van Lubo Lubrication? Bent u benieuwd welke toepassingen er mogelijk zijn voor uw branche? Of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Toepassing Lubo Fasteners

Zijn Lubo Fasteners te combineren met een borgmiddel?

In de meeste toepassingen zijn Lubo Fasteners te gebruiken met een borgmiddel, er van uitgaande dat 50% van de treksterkte van het te gebruiken borgmiddel overblijft. Dit is alleen haalbaar mits het juiste protocol word aangehouden. Dat wil zeggen, schroefdraad reinigen met een cleaner en daarna gebruikmaken van een activator alvorens het juiste borgmiddel word toegepast.

Kan Lubo Lubrication aangebracht worden op moeren?

Lubo kan aangebracht worden op het glijvlak van de moer, om daarmee het wrijvingscoëfficiënt tijdens het monteren stabiel te houden. Dit is vooral noodzakelijk voor de offshore en petrochemie.

Zijn Lubo Fasteners toepasbaar in de voedingsindustrie?

Lubo Fasteners voldoen aan de FDA en EC 1935/2004 normering en zijn daarmee uitermate geschikt voor de voedingsindustrie.

Voorraad Lubo Fasteners

Wat kan ik met mijn huidige voorraad bouten nu ik overgestapt ben op Lubo Fasteners?

Zit u nog met een hele voorraad bouten? Geen probleem! Uw eigen groothandel kan zorgen dat uw basispakket met Lubo compleet is en daarna kunnen wij éénmalig uw huidige voorraad óók voorzien van Lubo Lubrication.

Kenmerken Lubo Fasteners

Zijn Lubo Fasteners PFAS-vrij?

Jazeker! De samenstelling van Lubo’s droge lubrication bestaat uit natuurlijke grondstoffen en mineralen. Tijdens ons productieproces worden ook géén chemicaliën of vluchtige stoffen gebruikt. De duurzame lubrication is PFAS-vrij en voldoet aan de strenge voedselveiligheidsnormen FDA en EC 1935/2004, dat betekend dat het gebruik van Lubo Fasteners mensvriendelijk en milieuveilig is.

Downloads

Cryogene test - ITIS-testlaboratorium

Download de uitslagen van de cryogene test van het ITIS-testlaboratorium.

Lubo tech-sheet

Download Lubo tech sheet.

MSDS statement

Download het MSDS statement.

FDA statement

Download het FDA statement.

EU statement

Download het EU statement.

ROHS-verklaring

Download de ROHS-verklaring

 

Hydrocheck certificaat

Download het hydrocheck certificaat.