Onze Lubo Fasteners

Stop met smeren, start met monteren

Vergeet chemische smeermiddelen. De droge lubrication van Lubo Fasteners is 100% schoon en optimaal inzetbaar. Het werkt zo: Lubo levert (RVS)-schroefdraden, groot of klein, met een milieuvriendelijke smering. Door middel van een visioncamera-gestuurd proces wordt er een egale droge smeerlaag aangebracht op de schroefdraad. Wrijving zorgt ervoor dat de Lubo Lubrication smelt. Daardoor functioneert de lubricant als het ware als een wax die het mogelijk maakt de schroefdraad in één vloeiende beweging vast of los te draaien. De voorgesmeerde (RVS)-bout is niet vet en kan direct uit de verpakking gebruikt worden. Dat versnelt het montageproces enorm! Onze Lubo Fasteners maken het gebruik van vloeibare montagepasta overbodig. De droge lubrication weerstaat temperaturen van -120 °C tot + 1400 °C en zelfs aanraking met zout water of zand levert geen probleem op. Het resultaat? Je start direct met monteren!

Droge lubrication

Een duurzame krachtpatser

De samenstelling van Lubo’s droge lubrication bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Dat betekent dat het gebruik van Lubo Fasteners mensvriendelijk en milieuveilig is. Onze duurzame lubrication is PFAS-vrij en voldoet (speciaal met het oog op voedselveiligheid) aan de strenge voedselveiligheidsnormen FDA en EC 1935/2004. Een Lubo bout kan daardoor optimaal gebruikt worden in de voedingsindustrie.

Lubo Fasteners zijn ook echte krachtpatsers. Ideaal voor de wind en offshore sector. Want wat dacht je van de constante wrijvingscoëfficiënt? Het zorgt voor een betrouwbare trekspanning bij MPTP-verbindingen waardoor het plaatsen van windturbines sneller, gemakkelijker en goedkoper wordt. De lubrication behoudt zijn unieke samenstelling waardoor zelfs demontage (na 1500 uur) geen enkel probleem is. De zoutsproeitest bewijst dit. Op het gebied van reparaties en onderhoud bespaar je hierdoor dus tijd én geld.

Als je Lubo Fasteners gebruikt hoef je nooit meer terplekke bouten in te smeren. Machines blijven schoon, net als handen en gereedschap. Lubo bouten zijn 100% duurzaam en inzetbaar in extreme omstandigheden. Temperaturen van -120 °C tot + 1400 °C, maar ook zout water en zand vormen geen bedreiging voor de droge lubrication op Lubo Fasteners. Petrochemie, water & infrastructuur zijn hier ontzettend bij gebaat.

Benieuwd hoe onze slimme oplossing jouw turnaround kan verbeteren? Informeer eens naar de mogelijkheden!

Kenmerken

Tijdsbesparend
Schoon in gebruik
Voorkomt koudlas
Altijd demonteerbaar
Keurmerken:

Eigenschappen

Tijdbesparend

Stop met smeren, start met monteren. Doordat wij Lubo Fasteners tijdens een geavanceerd productieproces voorzien van droge smering, hoef jij nooit meer bouten in te smeren. Reken zelf maar eens uit wat dit aan tijd bespaart!

Milieuveilig

Duurzaamheid is wat ons betreft de toekomst. Lubo Fasteners hebben een lubrication die bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Volledig FDA & EC 1935/2004 compliant. Dat betekent montage op een ecologisch verantwoorde manier!

Mensvriendelijk

Nooit meer smerige handen. Dankzij de droge smering die wij ontwikkelden voor onze Lubo Fasteners heb je als monteur geen last meer van vloeibare montagepasta. Dat betekent bovendien dat machines nooit meer vies worden!

Krachtpatser

Extremen vormen geen bedreiging. Hitte, vrieskou, zout water of zand; Lubo Fasteners presteren altijd en overal. Ze weerstaan temperaturen van -120 °C tot + 1400 °C. En de constante wrijvingscoëfficiënt is uiterst betrouwbaar!

Over ons & onze innovatie

Met ons loopt het gesmeerd

Lubo Fasteners zijn toonaangevend en uiterst efficiënt. We bedachten deze slimme oplossing als ervaringsdeskundige. Onze kant-en-klare (RVS)-bout heeft een droge smering die niet afgeeft. Schoonmaken is dus verleden tijd. En de Lubo Fastener vreet zich nooit vast. Dat betekent pure tijdwinst! Je kunt direct starten met monteren!

Meer weten over de voordelen van Lubo Lubrication?

Over Lubo

Branches

Duurzaamheid is de toekomst voor alle industrieën waarin bevestigingsmaterialen gebruikt worden. Van de voedingsindustrie, tot wind & offshore, water & infrastructuur en petrochemie. De Lubo Fastener is FDA & EC 1935/2004 compliant. De droge lubricatie werkt bovendien overal, zelfs onder water en na aanraking met zand.

Benieuwd welke toepassingen er voor jouw branche denkbaar zijn?

Sectoren

Voedingsmiddelenindustrie
Petrochemie
Water & Infrastructuur
Wind & Offshore
Alle branches