Toepassingen

Multifunctioneel inzetbaar

Lubo Fasteners zijn slimme bevestigingsmaterialen. Ze zorgen voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid in de meest veeleisende toepassingen. De Lubo bout hoeft niet gesmeerd te worden met vervuilende montagepasta. Daardoor worden kosten bespaard. Er kan namelijk sneller gewerkt worden met onze Lubo Fasteners. De unieke werking van de droge lubrication is innovatief, uiterst efficiënt en duurzaam. Onze droge smering loopt voorop wat betreft milieuvriendelijkheid en is daarom FDA en EC 1935/2004 compliant.

Soorten

Alle Lubo Fasteners vervaardigen wij in ons productiebedrijf in Zeeland. Via de door onszelf ontwikkelde lubriceer-productielijn brengen we een droge smering aan op de buitendraad van verschillende soorten bouten. Standaard hebben wij een breed assortiment fasteners uit voorraad leverbaar. Wij kunnen op aanvraag verschillende types (RVS)-bouten leveren. De mogelijkheden zijn oneindig. RVS-A2 en RVS-A4 zijn de meest gebruikte roestvaststalen bevestigingsmaterialen die wij direct kunnen leveren.

Lubo Fasteners zijn dé ideale oplossing voor uiteenlopende branches. Ben je geïnteresseerd in ons product? Neem gerust contact op met een van onze experts. Of bezoek de meest dichtstbijzijnde Lubo Fasteners distributeur bij jou in de buurt.

Bouten
Studs
Draadstangen
Specials

Onze Lubo Fasteners

Stop met smeren, start met monteren

Vergeet chemische smeermiddelen. De droge lubricatie van Lubo Fasteners is 100% schoon en optimaal inzetbaar. Het werkt zo: Lubo voorziet (RVS)-schroefdraden, groot of klein, van een milieuvriendelijke smering. Door middel van een visioncamera-gestuurd proces wordt er een egale droge smeerlaag aangebracht op de schroefdraad. Wrijving zorgt ervoor dat Lubo Lubrication smelt. Daardoor functioneert de lubricant als het ware als een wax die het mogelijk maakt de schroefdraad in één vloeiende beweging vast of los te draaien. De voorgesmeerde (RVS)-bout is niet vet en kan direct uit de verpakking gebruikt worden. Dat versnelt het montageproces enorm! Een Lubo Fastener maakt het gebruik van vloeibare montagepasta overbodig. Onze droge lubricatie weerstaat temperaturen van -120 °C tot + 1400°C en zelfs aanraking met zout water of zand levert geen probleem op. Het resultaat? Je start direct met monteren!

Kenmerken

Tijdbesparend
Schoon in gebruik
Voorkomt koudlas
Altijd demonteerbaar
Keurmerken:
Meer over onze Lubo Fasteners

Distributeur

Lubo Fasteners zijn te verkrijgen bij

De Lubo Fastener is een internationaal succes. En het voordeel wordt in de praktijk ervaren: snelle montage, nooit meer koudlas en bovendien geen vieze handen. Wij bevoorraden daardoor distributeur in binnen- en buitenland. Wil je als groothandelaar jouw huidige aanbod bevestigingsmaterialen uitbreiden met Lubo Fasteners? Geen probleem. Onze gelubriceerde (RVS)-bouten zijn direct uit voorraad leverbaar. Als eindgebruiker kun je natuurlijk regelen dat óók jouw voorraad wordt aangevuld met Lubo Fasteners.

Benieuwd waar onze slimme toepassing verkrijgbaar is?