Lubo International
02-07-2024

Nieuwe samenwerking met DaeHwa Industry Corporation Co. Ltd.

Virgil Soeroredjo heeft onlangs zijn tweede reis naar Zuid-Korea voltooid, waar hij officieel onze samenwerking met DaeHwa Industry Corporation Co. Ltd. bekrachtigde.


Virgil Soeroredjo heeft onlangs zijn tweede reis naar Zuid-Korea voltooid, waar hij officieel onze samenwerking met DaeHwa Industry Corporation Co. Ltd. bekrachtigde. Deze samenwerking markeert een spannende stap vooruit, aangezien DaeHwa, een prominente speler in de waterinfrastructuur, samen met ons de handen ineen slaat.

Tijdens zijn bezoek presenteerden Virgil en het team van DaeHwa onze innovatieve PFAS-vrije roestvrijstalen Lubo-bouten op een handelsbeurs en brachten ze deze met succes onder de aandacht van talrijke bezoekers. Onze gepatenteerde “Lubo Fasteners” zijn zeer efficiĆ«nte, gebruiksklare bouten, wat ze tot een baanbrekende toevoeging aan de industrie maakt.

In dit kader werden gesprekken gevoerd over het verlenen van een exclusief dealerschap aan DaeHwa in Korea voor Lubo Fasteners. Dit zou de exclusieve promotie van Lubo Fasteners in Korea inhouden. Beide partijen zijn enthousiast om een pilotproject te starten om de mogelijkheden voor de introductie van Lubo Fasteners op de Koreaanse markt te onderzoeken. Als de pilot succesvol blijkt, zal DaeHwa de enige en exclusieve dealer voor Lubo Fasteners in Korea worden.

Wij wensen DaeHwa veel succes met de introductie van Lubo in de Aziatische markt en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Gerelateerde berichten

Lubo International
03-04-2024

Unieke doorbraak: Lubo Fasteners blijven functioneren onder cryogene omstandigheden!

Op 19 januari hebben we onze Lubo Fasteners laten testen in het…

Lees meer
Lubo International
28-03-2024

Lubo International bout CO2-compensatie op!

Lubo International is een samenwerking aangegaan met ecommit. Samen met ecommit gaan…

Lees meer